Tussenstandje

We hebben de vakantie naar Las Vegas wederom uitgesteld. Dit keer weer met een jaar. De planning is nu volgend jaar juli. De reden is uiteraard Covid-19. Ik stuurde een mail naar het reisbureaau met de vraag of ze iets konden zeggen over de kans dat de vakantie in juli dit jaar door zou gaan. Daarover konden ze (uiteraard) niks zeggen. Maar we kregen wel de kans om de vakantie kosteloos om te boeken naar volgend jaar. En dat betekent dat we nu in juli twee weken naar de Achterhoek gaan. En in de mei vakantie gaan we een week naar Wekerom. Voor alle voorbereidingen en de vakantie’s zelf verwijs ik je graag naar onze (voor ingewijden) bekende reiswebsite.

Verder wordt binnenkort de buitenboel geschilderd en wordt zowel de voor- als de achtertuin opnieuw gedaan. Al het groen er uit en nieuwe tegels er in is de eerste fase.

Ook een nieuwe NAS aangeschaft die de welluidende naam NAS_IGORENG heeft gekregen. De vorige NAS had maar plek voor twee harddisks en dat werd toch wat krap. De nieuwe NAS kan vier harddisks herbergen dus we kunnen voorlopig weer vooruit.

Gisteravond heeft Real met 2-1 gewonnen van Barka en vandaag is de laatste dag van de Masters met op dit moment Matsuyama aan kop.

Oha ja: morgen komt ons nieuwe bed. Welterusten.