Steve Hacket Autobiografie

Ik hou erg van lezen. Geen romannetjes maar non fictie is mijn favoriete genre. Boeken over de Nederlandse misdaad vind ik erg interessant. Dat begon “uiteraard” ooit met het boek van Peter de Vries over de Heineken ontvoering. Momenteel ben ik bezig in Bloedgabbers van George Boellaard

George Boellaard is historicus en de broer van Jan Boellaard, één van de Heineken ontvoerders. George heeft drie boeken gewijd aan zijn broer en diens belevenissen in de Nederlands misdaadgeschiedenis.

Naast boeken over de Nederlandse misdaad lees ik ook veel boeken over muziek. (Auto)biografieën van en over muzikanten vind ik ook razend interessant. Zoals eerder gemeld staat er later dit jaar eenbezoek aan een concert van Steve Hackett op het programma. En deze week kwam ik er achter dat ook Steve een auto-biografie heeft geschreven. En zo ben ik nu in afwachting van de levering van A Genesis In My Bed

 

En voor het boek van George Boellaard heb ik het boek My Life In Dire Straits van John Illsley gelezen.