Magic Mouse dock

Sinds enige tijd heb ik weer een iMac. Bij de iMac werd onder meer een Magic Mouse geleverd. In bijpassend groen. Uiteraard. Al is dat alleen te zien aan de onderkant.

Nu vind ik niet alles van Apple even goed. Zo vind ik de Magic Mouse net even wat te klein en te plat. Voor een dame met galante kleine handen is de muis misschien wel handzaam maar voor mij is het formaat niet ideaal.

Nu heeft fabrikant Fideco daar wat op gevonden: de Magic Mouse Dock:

De Dock wordt geleverd in een prachtig hoesje en behalve dat de Dock de Magic Mouse groter en hoger maakt, is het oplaad probleem ook verholpen. De poort om de Magic Mouse op te laden zit namelijk aan de onderkant van de muis en als de muis in deze Dock zit, kan de muis draadloos worden opgeladen. Mooi, handzamer en handiger.

Nu heeft een collega van me zo’n Dock in zijn bezit en ik mocht de Dock van hem proberen. Maar ik was al snel overtuigd: ik ga zelf ook zo’n Dock aanschaffen.