De Sopranos

Ik geef toe: soms loop ik hopeloos achter de feiten aan. Neem nu de tv serie The Sopranos. De serie stamt uit 1999 en ik, die toch als een groot liefhebber van het mafia genre door het leven stap, heb de serie nog nooit gezien. En daar moest verandering in komen. Ik heb dus enige weken geleden de dvd box (28 DVD’s) gekocht.

En we kijken nu ieder vrij momentje één of meerdere afleveringen want het is een meer dan goede serie.

Bij de research over de serie kwam ik er achter dat Steve Van Zandt een rol speelt. En Steve ken ik als lid van de E Street Band, de begeleidingsband van Bruce Springsteen. Maar toen ik begon met kijken was ik dat eigenlijk weer vergeten. Totdat ik het weer ergens las en ik dacht:”Hé, ik heb die rocker nog niet gezien in de serie”. Tot ik een foto van Steve zag zoals hij er in de serie uitzag. En ik herkende hem dus niet. Pas na goed kijken zag ik dat hij het echt was:

Links in de band; rechts in de serie.

Verder nog nieuws? De nieuwe vloer ligt eindelijk. Dat heeft niks met het leggen te maken want dat ging snel en smooth, maar meer met het selectie proces van de vloer dat toch al met al een jaartje in beslag heeft genomen. Maar we zijn nu meer dan tevreden. En de nieuwe auto voor mij komt eind november (ik reken dus op december) en de nieuwe auto van mijn vrouw (begin er al aardig aan te wennen na 25 jaar “vriendin”) komt in januari.