Curry & van Inkel

Ik zal niet ontkennen dat ik op sommige vlakken achter (de feiten aan) loop. Zo heb ik al jaren Spotify maar gebruikte ik dat, behalve rond de Kerst, nooit. Zoon Max is wel een fervent gebruiker. Maar sinds kort hebben we een Premium Duo account dus ik kan nu ook los zonder Max in de weg te zitten. De reden is dat ik nu toch ook de voordelen wel zie van deze dienst en er steeds meer nieuwe muziek op ga beluisteren. En zo liep ik ook tegen het fenomeen podcast aan. En ik ben nu geabonneerd (heet dat zo?) op twee podcasts. Dat wil zeggen ik luister regelmatig. Nummer 1 is de Dik Voor Mekaar Show  met oude afleveringen van deze destijds zaterdagmiddag een half uurtje tijdens Lost Vast  uitgezonden show. En nummer twee is de Curry en van Inkel podcast waarin Jeroen van Inkel terugblikt en daarna ook een gedeelte uit een van de shows ten gehore brengt. Curry en van Inkel was een destijds een, zeker op het gebied van duopresentatie, baanbrekend en vernieuwend radioprogramma dat drie jaar lang iedere vrijdagavond op radio Veronica werd uitgezonden.

Zoals gezegd beluister ik beide podcasts via Spotify maar deze zijn ongetwijfeld ook elders te vinden.