Concert Tickets 2000

Ik was in 1999 zodanig onder de indruk van Elvis The Concert, dat ik op donderdag 9 maart dezelfde show in het Rotterdamse AHOY nog een keer bijwoonde.

In 2000 werd het Europees kampioenschap voetbal in Nederland gehouden. In 1999 kon je je inschrijven voor kaartjes voor de diverse wedstrijden. Destijds was oranje enorm populair. Dat kwam o.a. omdat we toen nog dachten dat “we”, na 1988, best nog wel eens een groot toernooi konden winnen.

Op het moment dat ik me inschreef voor kaartjes voor de wedstrijden, dacht ik dat dat volkomen tevergeefs was. Ik had niet verwacht dat ik ingeloot zou worden voor kaartjes voor een wedstrijd. Groot was dus mijn verbazing dat ik voor Nederland – Tsjechië en voor Nederland – Frankrijk kaartjes had. Beide wedstrijden werden gespeeld in de A’dam Arena.

Van Tsjechië won het Nederlands Elftal met 1-0. Klik hier voor een beeldverslag.

Tegen Frankrijk werd het 3-2 voor Nederland.

Als je nog wat doelpunten wilt zien, en er zitten hele mooie bij: