Concert Tickets (1996) Deel 3

Op woensdag 17 jul ben ik voor de eerste keer naar de Eagles geweest. Sinds 1976 een van mijn favoriete bands. Dus het werd wel hoog tijd dat ik ze een keer in levende lijve aan het werk ging bekijken. Het fenomenale concert (wat zijn die gasten goed live) vond plaats in de Rotterdamse Kuip. Setlist.

 

Op dinsdag 29 oktober bevond ik mij wederom in de Rotterdamse Kuip voor de wedstrijd Feyenoord-Espanyol in het UEFA cup toernooi.

Feyenoord verloor deze wedstrijd met 0-1. Twee weken eerder had Feyenoord in Spanje de wedstrijd met 3-0 gewonnen. In de volgende ronde werd Feyenoord uitgeschakeld door Tenerife.

Op woensdag 6 november volgde een concert van Eros Ramazzotti in AHOY te Rotterdam. Geen setlist gevonden.

Vijf dagen later, op maandag 11 november, was ik getuige van een van de vier uitverkochte concerten van Gloria Estefan  ook weer in Ahoy Rotterdam. Ik vond geen setlist van de 11e; wel van 14 november.