Concert Tickets (1996) Deel 1

Het jaar 1996 begon op sportief gebied op maandag 4 april met een Europacupwedstrijd in de Rotterdamse Kuip tussen Feyenoord en Rapid Wien

Ik kan me van mijn bezoek niks herinneren en ook de reden dat ik deze wedstrijd heb bezocht moet ik je schuldig blijven.

Donderdag 12 mei was ik in de Doelen te Rotterdam voor een concert van de Mexicaanse zangeres Maria de Lourdes. We waren net op tijd om haar nog live te kunnen zien optreden want in 1997 overleed de zangeres aan een hartaanval op Schiphol.

Vier dagen later, op maandag 16 mei was ik getuige van de bekerfinale tussen PSV en Sparta.

Op zaterdag 29 juni was ik wederom in de Rotterdamse Kuip. Dit keer niet voor een voetbalwedstrijd maar voor een concert van Bryan Adams met in het voorprogramma Melissa Etheridge die destijds een grote hit had met Like The Way I Do.

Hier vind je de setlist.

Later meer….