Comeback

Nou ja, is mauricehayes.com zo maar terug op het internet. Destijds (2007 / 2008) was mijn blog op www.mauricehayes.com razend populair. Dat kwam gedeeltelijk door de vele berichten, discussies en foto’s over en uit discotheek de Marathon (die uiteindelijk resulteerden in een heuze eigen website) maar, eerlijk is eerlijk, ook vanwege de meer dan vermakelijke stukjes van mijn hand, geplukt uit het dagelijks leven, die ik op mijn blog publiceerde.

Omdat het succes de spuigaten uitliep heb ik destijds besloten om op het hoogtepunt te stoppen. Maar toen ik ontdekte dat mijn eigenste domeinnaam (weer) beschikbaar was, heb ik besloten mauricehayes.com weer nieuw leven in te blazen.

Wat hier verder op deze website te beleven zal zijn is nog even afwachten maar een klein tipje van de spreekwoordelijke sluier kan ik wel oprichten: twee zaken die hier in ieder geval aan bod zullen komen zijn Radio Stad Den Haag en onze aankomende vakantie naar Florida. Verder is het advies om hier regelmatig terug te keren om in ieder geval niks te missen.