Brett Young (2)

Al eerder deed ik uit de spreekwoordelijke doeken hoe ik in contact gekomen ben met de new country muziek. En ten gevolge hiervan ga ik zo af en toe ook naar een concert van een artiest die deze muziekstroming vertegenwoordigt. En zo ga ik op 13 mei naar een concert van Brett Young die ik al eerder zag tijdens het Country2Country festival in Rotterdam in 2020.

Het album Ticket To L.A. uit 2018 is één van mijn favoriete albums van Brett. Eén van mijn favoriete tracks is Running Away From Home:

Om helemaal bij te zijn in mei, luister ik tegenwoordig veel naar zijn twee meest recente albums Weekends Look A Little Different These Days en Across The Streets.

Op Weekends Look A Little Different These Days staan o.a. de volgende razend mooie songs:

Later meer van het album Across The Streets.