Avondje Radio Stad Den Haag

Gisteravond ben ik naar Radio Stad Den Haag geweest. In eerste instantie om Eric Benjamin te zien mixen. Maar het werd daarnaast een erg gezellige avond. Ik heb o.a. bijgekletst met diezelfde Eric Benjamin die me een erg leuk plan ontvouwde waarover in de toekomst meer, Charlie Brussee, één van de twee auteurs van het nog te verschijnen boek over discotheek De Marathon en Michel Rogier, Haags gemeenteraadslid. En ik hoor je surfen: wat heb jij met politiek? En terecht. Michel was daar om het Haags gemeengoed dat Radio Stad toch echt is, van dichtbij mee te maken. En toen ik met hem stond te praten vertelde ik dat zijn achternaam mij erg bekend voorkwam. Dat vergt enige uitleg: net zoals vele families hadden wij vroeger een tante die geen familie was. Hoe ik haar precies ken weet ik niet eens meer. Wat ik nog wel weet is dat ik deze tante Zus mijn hele leven heb gekend. Tante Zus overleed op 26 januari 1997 op 83 jarige leeftijd en was altijd een zeer warm persoon waar we (mijn ouders, zus en ik) altijd welkom waren en zeer gezellige dagen en avonden mee hebben doorgebracht. Ik heb in de loop der tijd ook wat familieleden ontmoet van tante Zus en de familienaam van haar was Rogier. En laat diezelfde tante Zus nu de oma zijn geweest van Michel. Verder ook nog even staan praten met twee legendarische peilers van discotheek de Marathon: Frans Winterswijk en Esther Danser.

Het was al met al een erg leuke avond zoals je die moet koesteren.